Marcha van MerriënboerAmerongen

  MARCHA VAN MERRIËNBOER

  Adem is leven; onze directe verbinding met lichaam,
  geest en spirit.

  Mijn focus…

  Adem geeft concreet informatie over hoe je leeft. In een traject bij mij staat bewustwording en meesterschap over je adem centraal. Je leert je adempatroon kennen en leert te vertrouwen op je adem. Thema’s waar mensen die mij komen meekomen zijn divers zoals: zingeving, rouw, angst, stress. Werkgerelateerde issue’s zoals uitdrukking geven aan wat je wilt, grenzen aangeven of ergens voor durven gaan.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  www.yoga-amerongen.nl

  Locatie:

  Amerongen (omgeving Utrecht)

  Contact:

  info@yoga-amerongen.nl
  06-10367174

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademcirkels, ademworkshops, dag/weekend retreats, ademtrajecten

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  Midden jaren 90 maakte ik kennis met yoga en daarmee ook met de adem als bron van kracht. In 2010 studeerde ik af als yoga-docent aan de Saswitha opleiding. Gegrepen door deze kennis en ervaring breidde ik mijn adem expertise uit met de techniek van Bewust Verbonden Adem.

  Ademwerk is voor mij een fascinerende en inspirerende reis. Het werken met de adem geeft mij een krachtig instrument om ongemak, stress en pijn van het leven aan te gaan en er mee te dealen. Het grote cadeau van ademwerk is verbinding met vreugde, plezier en liefde. Door dat in mezelf te ervaren, zie en ik ook in de ander en om mij heen. Als ademcoach en ademtrainer ben ik in staat een ander liefdevol en duidelijk te begeleiden.

  Wat dit oplevert is uiteraard afhankelijk van wat je huidige adempatroon en je verlangens. Veel gehoorde opbrengsten: ik voel me vrij, geaard, energiek, verbonden, helder of liefdevol.

  Mijn resultaten…

  Mensen geven na een ademsessie aan dat ze zich rustig en helder voelen. Liefdevol en blij. Over mijn begeleiding wordt gezegd heel liefdevol en duidelijk als dat nodig is.

  Je bent welkom om in alle veiligheid en rust jouw persoonlijke vragen, wensen en verlangens te realiseren. En met de adem stappen te zetten op weg het verwezenlijken van je intentie.

  Wat anderen ervaren…

  “Marcha begeleidt me duidelijk door het proces en weet goed wanneer ik in mijn hoofd dreig te glippen. Het resultaat? Ik voel me heerlijk. Feestelijk. Levend. Vrij. Dank!!!” Stefan

  “Marcha heeft de gave om vanuit haar eigen ware ik, je mee te nemen naar het onbekende en je er snel vertrouwd mee te maken. De sfeer die ze oproept, haar liefdevolle houding en haar prettige manier van benadering van jouw probleem dragen daar in sterke mate aan bij.” Liefs Karin