Amarga WesseliusAmersfoort

  AMARGA WESSELIUS

  Door ademwerk kijk ik met meer geduld en een stuk liefdevoller naar mijzelf.

  Enthousiast, In verbinding, Eerlijk en Direct

  Mijn naam is Amarga Wesselius, Ik ben opgeleid tot Creatief therapeut Drama, Docent Omgangskunde, Life Coach, Osho Meditationleader, Encounter & Humaniversity Therapy en Bewust Verbonden Adem Coach.

  Ik werk sinds 2007 als docent in het MBO en HBO en ben verbonden aan de Welzijnsopleidingen. Daarvoor werkte ik in verschillende functies binnen de GGZ. In 2012 ben ik via mijn zusje in aanraking gekomen met Bewust Verbonden Ademen.

  Voor mij heeft het werken met de adem mij de tools gegeven om op een “nieuwe” manier met mijzelf te relateren. Ik kijk met meer geduld en een stuk liefdevoller naar mijzelf en mijn oh zo menselijke gedoe. Dit heeft effect op hoe ik de wereld zie, en omga met de mensen om mij heen. Het heeft voor een transformatie gezorgd die groter is dan ik van tevoren had kunnen bedenken. En ik doe niets liever dan mijn ervaringen delen met jou;-)

  Ik bied een veilige bedding waarin jij helemaal welkom bent (met alles!) en waarin je naar binnen kunt gaan om jezelf te ontmoeten en verrassen.

  Voel je welkom om bij mij te komen ademen en ik support je om:

  Met zachtheid naar jezelf kijken.
  Verbinding te voelen met jezelf en de mensen om je heen.
  Te accepteren dat waar je bent, precies is waar je wezen moet.
  Oude kind stukken en pijnen te integreren.
  Je eigen aandeel te herkennen
  Je kracht ontdekken om jouw leven zo vorm te geven, zoals jij dat wilt.
  Daarnaast heeft de adem een heel scala aan fysieke voordelen die ik hier niet zal noemen maar die je zeker zult gaan ervaren als jouw adem reis start.

  Ik zie (zelf)bewustzijn als een sleutel voor een gelukkig leven.   

  Locatie Amersfoort en Werkhoven.
  amarga.wesselius@gmail.com