David van Wijngaarden – wel lidWateringen

  David van Wijngaarden

  Mijn kennismaking met de adem
  Tijdens een workshop van de Wim Hof methode en kort daarna bij mijn eerste Ademcirkel werd ik gegrepen door wat de adem bij me deed en het liet me niet meer los. Tijdens het ademen voelde het beide keren alsof ik thuiskwam bij mijn eigen authentieke kern, mijn bron. De intense stilte en zelfliefde die ik ervaarde was zo bijzonder dat ik me verder verdiept heb in het ademwerk.  Het goede nieuws is dat de adem behalve op mentaal emotioneel ook op fysiek niveau helend werkt.

  Wat de adem ons kan vertellen
  De adem neemt ons mee op een reis naar binnen en wijst ons de weg terug naar ons voelen en gevoel liegt nooit. Het denklichaam, wat ons zo in beslag kan nemen, krijgt daartoe in een ademsessie weinig kans. Wanneer we ons durven overgeven aan en durven te vertrouwen op onze adem kunnen we ervaren dat we  al compleet zijn. Dat lijken we echter vergeten en we plaatsen onbewust van alles in de weg. De adem is een magisch, krachtig en fascinerend middel om, buiten onze verhalen en ons drama om, direct in contact te komen met onze kern en onze diepste.

  Wat ik als ademcoach kan doen
  Als ademcoach bied ik je de gelegenheid in een veilige setting je proces aan te gaan. Met aandacht en liefde ondersteun en begeleid ik je gedurende de hele ademsessie.  Daarbij is alles wat zich aandient welkom en kun je je weer “her”inneren hoe bijzonder je bent en welke plek jij mag innemen. Ik ben er voor jou met alles wat er is en ik voel me steeds weer oprecht blij en bevoorrecht dat dit is wat ik, naast mijn werk als docent bij de politie, mag doen.

  Gun jezelf te voelen, te weten, te ervaren hoe prachtig je bent en geef jezelf een sessie cadeau bij een ademcoach bij jou in de buurt.

  Ik wens je een hele mooie ademreis.

  Locatie: Wateringen (Westland-Den Haag)

  info@icesense.nl