Frans MouwsBergen op Zoom

  Frans Mouws

  Het leven heeft geen hoger doel of betekenis. Dat maakt dat het absoluut vrij is. Als het leven een doel zou hebben, zou dat betekenen dat het Nu nog niet compleet is. Dan zou het niet vrij zijn, want dan dient er eerst nog iets te worden volbracht.
  – Erik van Zuydam

  Mijn kennismaking met de adem
  Tijdens een opleiding van Fokko Ketel kwam ik voor het eerst in aanraking met de bewust verbonden adem. Hij nam ons tijdens de training mee in een Ademcirkel en ik was meteen verkocht. Of vertrokken is wellicht een beter woord. Na jaren van retraites bij onder andere Jan Geurtz en Erik van Zuydam voelde ik voor het eerst wat het is om in het Nu te zijn.

  Wat ik als ademcoach kan doen
  Alles wat je nodig hebt is al aanwezig in jou, je hebt alle antwoorden op je vragen. Toch is in sommige fasen van je leven deze waarheid even versluierd. Je kan het zicht kwijtraken op wie je werkelijk bent en soms zelfs vastlopen in bepaalde gebieden van het leven. Wanneer ons zicht vertroebelt is geraakt door ons verleden, door obsessies of door angsten, ontstaan er soms patronen in onze communicatie, gedrag en gedachtes die ons wegleiden van onze eigen innerlijke rust en bepaalde delen van onszelf raken in slaap.

  Na jaren van coachen op basis van onder andere Insight profielen, heb ik in 2020 de tweejarige HBO opleiding tot Core Coach en in 2022 de opleiding tot Adem Coach afgerond. Deze opleidingen zijn gestoeld op een combinatie van oosterse en westerse psychologie en filosofie, interactieve psychotherapie en moderne coach praktijken. De toevoeging van de Adem in het coachen zorgt garandeert voor coaching vanuit een hoofd – hart verbinding.

  CONTACTGEGEVENS
  Locatie: Bergen op Zoom
  info@fransmouws.nl
  https://fransmouws.nl/coaching/