Janet ErismanIJmuiden

  JANET ERISMAN

  Van denken naar voelen! Van vasthouden naar loslaten!

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  Janet CP

  www.janetcp.nl

  Locatie:

  Gezondheidscentrum
  Plein 1945 96
  Zesde verdieping
  1971 GC IJmuiden

  Contact:

  info@janetcp.nl 

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  De allereerste keer ademen is voor mij meer dan 10 jaar geleden, toen ik op stage een ademsessie bijwoonde. Het was een ademcirkel en ik had geen idee wat ik kon verwachten. Vanwege mijn eigen controle-overlevingsstrategie en mezelf dus niet volledig kon overgeven, lukte het me niet om er voor te gaan en me op mezelf te richten. Ik was bezig met iedereen om mij heen en alle geluiden om mij heen. Het heeft 14 jaar geduurd totdat ik weer met de adem in aanraking kwam.

  Sinds 2010 heb ik een eigen praktijk en sinds 2 jaar werk ik voor een holistische GGZ organisatie waar ik mijn cliënten kan doorverwijzen naar ademtherapeuten bijv. als mensen het moeilijk vinden om bij hun gevoel te komen, of als ze moeilijk de controle kunnen loslaten. Ook blijkt dat sommige cliënten beter in hun proces komen bij lichaamsgerichte therapie. Alleen praten werkt niet altijd en zeker niet voor iedereen.

  Ik werd overweldigd door de resultaten die ik zag. Zelf ben ik cognitief opgeleid en heb ik moeite om bij mijn gevoelens te komen en mij volledig over te geven. Om die reden voelde ik de behoefte om hier meer van te weten. Bovendien hoopte ik, wanneer ik zelf het proces zou aangaan en o.a. meer kan voelen, en zeken kan helen, ik een betere therapeut zou zin en dus meer voor mijn cliënten kan betekenen. Ik heb daarom de opleiding tot ademcoach gevolgd en ik ervaar dat mijn werk als ademcoach een prachtige en werkzame aanvulling is op het werk wat ik doe als therapeut.

  Mijn focus…

  Voor mij is ademwerk een manier om je volledig te kunnen richten op jezelf. Ik zie het als een manier om goed voor jezelf te zorgen, een mooie weg naar  zelfliefde, en de ultieme manier om te werken aan fysieke, mentale en spirituele klachten alsook een hele mooie manier om traumatische ervaringen te helen en nieuwe verlangens te programmeren in je systeem.

  Mijn resultaten…

  Mijn praktijk is uitgerust voor ademsessies en op het ogenbliek geef ik aan bijna al mijn cliënten ademsessies, vanwege het succes wat daarmee behaald wordt. Ook werk ik met NLP, ACT. CGT en geef ik EMDR enkelvoudige/complexe trauma. Vaak is het een mooie combinatie om tijdens de gesprekken te onderzoeken wat er speelt en intenties te formuleren die gebruikt kunnen worden voor de ademsessies. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal van de ander, ik luister met veel aandacht naar mijn cliënt en kijk graag samen met de cliënt hoe wer ervoor kunnen zorgen dat de cliënt weer in zijn kracht komt te staan.