Josee van OlstDronten

  Josee van Olst

  Juf, sportmasseur en voice-over. Dat was ik. Maar de adem bleef aan me trekken. Daarom volgde ik de opleiding BVA bij Wilna.

  Als ademcoach in opleiding geef ik individuele ademsessies in mijn praktijk. Door je manier van ademen, je adempatroon, kun je ontdekken hoe je in het leven staat. Emoties die je onderdrukt, gevoelens die je niet helemaal durft toe te staan of gedrag waar je last van hebt. Door je “gedoe” aan te kijken en ermee te ademen, ruim je jezelf op, vergroot je je zelfinzicht en ervaar je meer levensenergie.  Door de techniek van het bewust verbonden ademen kun je veranderingen aanbrengen in je adempatroon en je adem openen. Soms moet je door een moeilijk stukje heen ademen, de emoties die zich aandienen toelaten, om daarna te merken dat het lichter wordt. Dat de scherpe kantjes ervan af gaan. Dat hetgeen waar je last van hebt, je ineens niet meer triggert. Je gedoe laat jou los. Stress verdwijnt of verlicht en je ervaart meer ontspanning in je leven. Van denken naar voelen.

  Voor mij is de adem een prachtig gereedschap om jezelf en je verleden beter te leren kennen en daardoor je leven fijner te maken. Gun jezelf heling door de adem.

  Ik wil je graag begeleiden op  jouw ademreis.

  CONTACTGEGEVENS
  Locatie: Dronten
  joseevanolst@hotmail.com
  www.adem-en-massage.jouwweb.nl
  06-51545663