Marian RozendaalAmsterdam

  Marian Rozendaal

  Marian Rozendaal, trainer alle modules. Amsterdam, Amersfoort en Creil.

  Ik ben Marian en woon in Amsterdam. Ik ben juf in een kleuterklas en heb elke dag veel lol en plezier met de kinderen. Ik heb 2 dochters van boven de 20 en vanaf mijn 18de ben ik de verpleging ingegaan en later intensive care verpleegkundige geworden. Op mijn veertigste heb ik de switch naar het onderwijs gemaakt en door mijn hobby yoga ben ik bij het ademwerk terecht gekomen. Inmiddels ben ik 14 jaar ademwerker.

  Het ademen en de ademopleiding heeft me dicht bij mezelf gebracht. Waar ik vroeger altijd in het brandjes blussen zat en alle ballen omhooghouden, neem ik nu meer rust en kijk ik veel bewuster waar mijn gedrag en het gedrag van de ander vandaan komt en wat ik of de ander nodig heeft.

  Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen ‘terug naar huis te brengen,’ terug naar zichzelf, naar de basis. Daar zitten alle antwoorden en daar woont de vergeving. In de eerste plaats vergeving naar jezelf en zodra je dat kan en meer begrip hebt waarom je iets gedaan hebt en dat veel dingen onbewust gegaan zijn, kan je ook anderen vergeven.

  De kinderen in de klas vinden het een ‘makkie’ om zichzelf te vergeven of een vriendje, wat even niet zo leuk gedaan heeft. Zij geven ons het voorbeeld. Wat zou de wereld mooi zijn als heel veel mensen daardoor geïnspireerd zouden worden.