Annette FehseDen Ilp / Amsterdam / Castricum

  Annette Fehse

  Eigenaar Movimiento Training & Coaching, coach en trainer bewust verbonden ademwerk, begeleider bezielings- en veranderingstrajecten.

  Voor mij is de adem de meest krachtige manier om bij jezelf te komen, de (zelf)liefde weer te laten stromen en oude beperkende patronen te doorbreken. Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Ik ben in mijn leven met behoorlijk wat ziekteprocessen in aanraking geweest, zowel van mijzelf als van mijn kinderen en coachees. Het ademwerk heeft daarin tot grote veranderingen geleid.

  Ik ben veel meer in verbinding gekomen, ben vitaler en sta sterker in mijn werk, leven en liefde. Ook heb ik bij de honderden coachees en trainees die ik in de afgelopen jaren heb gefaciliteerd, prachtige transformaties mogen meemaken. De magie en de kracht van de adem zijn een eindeloze bron van verwondering, groei en nieuwe ontdekkingen.

  Ik deed mijn eerste ademsessie in 2010, bij Wilna Eenkhoorn, mijn yoga-docente en collega Mindfulness-, Heartfulness- en Meesterschapstrainingen. De adem raakte me zo diep in mijn kern dat ik onmiddellijk besloot de opleiding te doen. In 2011 rondde ik de opleiding tot Transformational Breath® coach en in 2017 die als -trainer af. Naast individuele coaching in mijn eigen praktijk in Den Ilp, geef ik ademcirkels bij Noord Straalt in Amsterdam Noord, begeleid ik regelmatig ademworkshops in het Duits (mijn moedertaal) bij Villa Zeeveld in Castricum, en was ik in de loop der jaren co-trainer en mentor coach bij een flink aantal ademseminars en opleidingsniveaus.

  In mijn eigen praktijk begeleid ik je vanuit liefde, plezier en veiligheid. Ik houd je graag een spiegel voor, mijn passie is om samen met jou iets in beweging te brengen, te laten smelten, wat eerder vastzat of niet gevoeld wilde worden. Omdat ik behalve ademcoach ook gecertificeerd coach ben kan ik je snel tot de kern van je vraag brengen. Ik faciliteer in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Daarnaast ben ik opgeleid als NLP master practioner, Mindfulness trainer, Loopbaancoach, Counselor, Teamcoach, Familieopsteller, Communicatietrainer in het bedrijfsleven, als Cultureel Antropologe, en heb ik recent een sjamanistische opleiding gedaan. Ik volg nog bijna elk jaar bijscholingen, voor het ademwerk bij o.a. Dan Brulé, Wim Hof, Tilke Platteel-Deur e.a..

  De bewust verbonden ademhaling blijft voor mij veruit de krachtigste tool voor transformatie. Het gaat voorbij de mind, voorbij taal en verhalen die je jezelf blijft vertellen, recht naar alles wat je vaak het liefst niet voelt. Juist door daar op een zachte manier doorheen te ademen kun je dit eindelijk aan gaan. De acceptatie, ruimte, verbinding en creativiteit die daardoor ontstaan, gun ik iedereen.

  Meer informatie vind je op mijn website: www.movimiento.nu.