Sanne van LeeuwenWoerden

  SANNE VAN LEEUWEN

  Door ademwerk leerde ik opnieuw luisteren naar mijn eigen grenzen en verlangens.

  Studio Reconnect in Woerden
  1:1 sessies – 1:1 trajecten – workshops – groepssessies – retreats

  Ademwerk bracht mij terug in verbinding met mijzelf, in een periode waarin ik volledig uit contact was en niet meer kon voelen. Ik leerde opnieuw luisteren naar mijn eigen grenzen en verlangens en kon daarnaar gaan leven. Het leverde mij niet alleen een diepere verbinding op met mijzelf, maar ook met de ander.

  Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de reguliere (crisis) hulpverlening, werk ik nu met veel liefde 1:1 en in groepsverband in mijn eigen studio in Woerden.

  Elke sessie is een deep dive in jouw thema’s. Er ontstaat inzicht en richting als het gaat om je verlangens en hetgeen je belemmert om ze waar te maken en ernaar te gaan leven. Verbonden ademwerk en The Work van Byron Katie zijn hierbij belangrijke tools.

  Het samen creëren van een leven vol energie, vrijheid, vertrouwen en liefde voor jezelf, is hetgeen wat ik het allerliefst doe. Vanuit zachtheid in je kracht gaan staan en je volledige potentieel leven.

  Als kers op de taart organiseer ik meerdere keren per jaar een retreat op verschillende prachtige locaties in Nederland.

  Let’s connect to re-connect.

  W: www.sannevanleeuwen.com – IG: sanne_van_leeuwen – T: 0620723934