Amber LotAmsterdam

  Amber Lot

  Amber Lot, Praktijk voor massage en ademwerk Amsterdam

  Het ademwerk kwam op mijn pad 18 jaar geleden en is sindsdien mijn krachtigste tool naar zelfliefde en zelfacceptatie. De adem geeft me verbinding met mijn lijf en mijn ware zelf. Het leert mij mezelf, anderen en het leven accepteren en omarmen en herrinerd mij aan mijn levenspad! Ik ben een nog blijer, kwetsbaarder, opener en bewuster mens door geworden. Met andere woorden is ademen uitbreiding van de liefde (die je bent).

  Het ademwerk combineer ik met lichaamsgerichte therapie, voornamelijk massage therapie. Ik ben gespecialiseerd in het werk met moeders (to be) tijdens en na zwangerschap. In mijn praktijk in Amsterdam geef individueel en groep-ademsessies. Ik ben trainer en verbonden aan de opleiding bewust verbonden ademwerk, van Wilna Eenkhoorn, te Creil. Ik geef de retraites, basistraining module 1 en 2 van Bewust Verbonden Ademwerk in Werkhoven en Amsterdam.

  In mijn werk bied ik een veilige omgeving. Ik ben aards, licht, speels en confronterend. Waardoor je uitgenodigd word om in je kwetsbaarheid te komen zodat je alle delen van jezelf in het licht mag zetten. Zodat je meer en meer jezelf kan worden en kan genieten van jezelf en je leven!

  www.amberlot.nlamber@amberlot.nl

  This site is registered on wpml.org as a development site.