Amber LotAmsterdam / Portugal

  AMBER LOT

  Adem in en verwelkom alles,
  adem uit en vertrouw

  In mijn werk bied ik een veilige omgeving. Ik ben aards, licht, speels en confronterend. Waardoor je uitgenodigd word om in je kwetsbaarheid te komen zodat je alle delen van jezelf in het licht mag zetten. Zodat je meer en meer jezelf kan worden en kan genieten van jezelf en je leven!

  Ik ben gespecialiseerd in het werk met vrouwen rondom zwangerschap en bevalling.
  Het ademwerk combineer ik met lichaamsgerichte therapie, voornamelijk massage therapie.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  Praktijk voor ademwerk en massage
  www.amberlot.nl

  Locatie:

  Amsterdam & Portugal

  Contact:

  amber@amberlot.nl

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademworkshops, ademtrajecten, ademcirkels, adem retreats, ademtrainingen

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  Het ademwerk kwam op mijn pad 18 jaar geleden en is sindsdien mijn krachtigste tool naar zelfliefde en zelfacceptatie. De adem geeft me verbinding met mijn lijf en mijn ware zelf. Het leert mij mezelf, anderen en het leven accepteren en omarmen en herrinerd mij aan mijn levenspad! Ik ben een nog blijer, kwetsbaarder, opener en bewuster mens door geworden. Met andere woorden is ademen uitbreiding van de liefde (die je bent).

  In mijn praktijk in Amsterdam geef individueel en groep-ademsessies.
  Ik ben trainer/leraar aan de opleiding bewust verbonden ademwerk, van de adem en bewustzijn academie van Wilna Eenkhoorn, te Creil. Ik geef de retraites, basistraining module 1 en 2 en de vervolg modules tot ademcoach.

  Mijn resultaten…

  Het gevoel dat ze er helemaal mogen zijn. Mijn gasten ervaren meer zelfliefde en zelf acceptatie. Mijn gasten voelen meer zachtheid en compassie voor zichzelf en de ander.

  Wat anderen ervaren…

  “Amber is voor mij de eerste die mij weer met mijn gevoel bij mijn lichaam weet te brengen. Ik ben zelf al jarenlang fysiotherapeut, tevens leraar lichamelijke opvoeding met talloze specialisaties, werk altijd met mijn handen aan andermans lichaam maar nooit heeft iemand me zo dicht bij mijn eigen lichaam gebracht. Mijn eeuwige denken (mijn afweersysteem) kan ik nu (nog) niet echt los laten maar dat gaat zeker lukken , na 3 behandelingen al zoveel resultaat, echt geweldig.” Wim