Annemary HaddersLemmer

  ANNEMARY HADDERS

  Van een stressadem naar een ontspannen adem

  Het werken met jongvolwassenen heeft mijn speciale interesse. Het is mijn droom om ademcirkels en retraites voor deze doelgroep te begeleiden. Want hoe te gek is het als je al op een jonge leeftijd alle voordelen van bewust verbonden ademen leert en kunt toepassen in de rest van je leven.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  IG: annemaryhadders

  Locatie:

   Kortestreek 5, 8531 JE Lemmer

  Contact:

  annemary_hania@hotmail.com
  0638287692

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademworkshops, ademtrajecten, ademcirkels, adem retreats

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  Een aantal jaar geleden kwam ik met de adem in aanraking toen Wilna in mijn winkel kwam om engeltjes te kopen voor haar studenten. Nieuwsgierig naar de adem volgde ik een ademtraject. Dat bleek het beste besluit ooit: heel langzaam veranderde mijn adempatroon van een stressadem naar een ontspannen buikademhaling. Ik kon mijn angst- en paniekstoornis onder ogen komen en kreeg les in radicale overgave en zelfliefde. Ik leerde door de angst heen te gaan, te voelen en ontdekte mijn patronen en kernovertuigingen. Dat gun ik iedereen.

  Mijn resultaten…

  Als gecertificeerd ademcoach begeleid ik je graag bij een ademsessie. Of dat nu in een groep of individueel is, door bewust verbonden te ademen ontdek en voel je wat op dat moment belangrijk is voor jou.

  Met liefde en aandach faciliteer ik graag bij ademcirkels en retraites in het hele land en geniet van de dynamiek van groepen.

  Mijn uitnodiging…

  Ik nodig je daarom graag uit voor een ademsessie of een van de ademcirkels in een fijne studio in Lemmer. We kijken samen naar jouw unieke adempatroon, zodat je dat bewust kan inzetten, in jouw allerhoogste belang. Het is ongelofelijk wat de kracht van de adem voor je kan doen. En je hebt je adem altijd gewoon bij je!