Anne van KesselArnhem

  ANNE VAN KESSEL

  Het is geweldig dat een mens zo in contact kan staan met zichzelf gewoon door te ademen.

  Mijn focus…

  Ademwerk is een liefdevolle en krachtige manier om te leren zijn met wat er is, met alle emoties van de allermooiste tot de allermoeilijkste. Doordat je dagbewustzijn wat minder actief raakt tijdens een sessie kan je volledig zonder oordeel naar jezelf, situaties en anderen kijken, dat werk heel helend. Misschien vind ik nog wel het meest mooie van de adem dat je kan werken met moeilijke en traumatische ervaringen op lichaamsbewustzijn en existentieel niveau. Want de traumatische en existentiële ervaringen zijn veelal onverwoordbaar en met de adem heb je geen woorden nodig.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  Ervaringsgewijs
  www.ervaringsgewijs.nl

  Locatie:

  Meerkerkstraat 2, 6843 MH Arnhem

  Contact:

  info@ervaringsgewijs.nl
  06-81207520

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademcirkels, ademworkshops, ademtrajecten

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  De eerste keer dat ik een ademsessie deed wist ik het, ik wil dit delen….. met iedereen!

  Van te voren vond ik het spannend, want ik was niet zo goed in gevoelens toelaten en als ik maar geen paniekaanval krijg dacht ik.

  Eerst voelde ik een enorme energie door mijn lijf gaan. Toch terwijl ik daar zo mee ademde, verbaasde ik mijzelf dat ik er gewoon mee kon zijn. Daarna vulde mijn hoofd zich met tranen en ik voelde hoe de ademcoach mijn tranen depte terwijl ik doorademde, dit liefdevol gebaar roerde mij diep. Ik voelde iets van liefde en verbinding en dat maakte mijn hele lijf warm en zwaar. Ik voelde mij krachtig en zacht tegelijk. Ik wil dit met iedereen delen dacht ik.

  Mijn resultaten…

  Bij mij komen veelal mensen die traumatische ervaringen hebben en mensen die bekend zijn met zelfdestructie gedrag, psychische ontwrichting en verslaving. Maar iedereen is welkom uiteraard!

  Ademwerk ervaring…

  Gedurende mijn leven heb ik veel geworsteld met emoties en het leven op zich. De therapieën sloegen pas aan toen ik besefte dat alleen ik ervoor kon zorgen dat mijn leven er anders uit zou zien.

  Ik leerde leven en toch miste er iets. Na mijn eerste ademsessie wist ik wat het was, ik had nooit leren voelen en de adem kon mij dat leren.