Sonja van LintDen Haag

  SONJA VAN LINT

  Je adempatroon laat zien hoe je leeft, het is de spiegel van je ziel. Als je de manier waarop je ademt verandert, verander je de manier waarop je leeft.

  Mijn focus…

  Net zoals vele ademcoaches, zou ik iedereen wel aan het bewust verbonden ademen willen krijgen! Ik gun iedereen om de kracht en de magie van de adem te voelen. Echter, ik heb zelf ondervonden hoe krachtig het was om dit te doen vanuit intrinsieke motivatie op het moment dat ik er klaar voor was. En hoe belangrijk het was dat ik mij veilig voelde bij mijn ademcoach. Hoe meer ik mij op mijn gemak voel en echt wil, hoe meer ik mij kan open stellen, en hoe groter de persoonlijke groei is die ik kan aangaan.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  BLOOM – House of Health
  bloomdenhaag.nl

  Locatie:

  Den Haag

  Contact:

  sonjavanlint@gmail.com

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademtrajecten

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  De bewust verbonden adem kwam op mijn pad in mijn zoektocht naar verdieping in mijn persoonlijke ontwikkeling. Tot dan toe had ik veel persoonlijk leiderschap training, coaching en reflectie gedaan, allemaal vanuit mijn hoofd. Ik kon de mentale inzichten alleen niet altijd ervaren en doorvoelen. Toen ik voor het eerst een ademcirckel bijwoonde voelde ik meteen: “hier wil ik meer van”. Ik ging zo snel uit mijn hoofd en in mijn lijf. Met elke ademsessie die volgde heb ik steeds een laagje dieper ervaren en doorvoeld. En nog steeds!

  Het mooie aan ademwerk is dat je geen advies krijgt. De adem geeft jou jouw eigen unieke inzichten vanuit je lijf. Het belangrijkste wat ik doe als ademcoach is “spaceholden”; je de veiligheid bieden en begeleiden om je eigen proces aan te gaan.

  Mijn resultaten…

  Wat de adem brengt is vooral helderheid, bevrijding en aanwezigheid. Het helpt om gedachten in perspectief te zetten en dichter bij je intuitie, je innerlijke weten te komen. Ook zorgt de adem ervoor dat je vastgezette emoties kan doorvoelen en loslaten. Dit geeft een gevoel van opluchting en meer mildheid naar jezelf. En bovenal helpt de adem jou in het hier en nu te zijn. Het vergroot je bewustzijn vergroot en geeft je een gevoel van innerlijke rust.

  De sessies geef ik bij BLOOM – House of Health, in een mooie ruimte met fijne energie, gelegen in het centrum van Den Haag. Je bent hier van harte welkom om zelf te ervaren wat de adem voor jóu betekent.