Kelly DerkxHaarlem

  Kelly Derkx

  “Als je het vermogen hebt om bij jezelf naar binnen te kijken, dan zie je een wereld vol mogelijkheden”.

  Een groot deel van mijn leven durfde ik niet te focussen op mijn ademhaling en de verbinding met mijn lijf aan te gaan omdat de hyperventilatie mij letterlijk naar de keel greep. Nu, zoveel jaar later is mijn angst mijn passie geworden en ben ik begonnen aan mijn pad als ademcoach door middel van de Bewust Verbonden Ademhaling.

  Er is een hele nieuwe wereld voor me opengegaan die ik met veel enthousiasme en liefde met jou deel.
  De adem is een fascinerend wonder waarmee je op ontdekkingsreis kan gaan in je lichaam om zo verbinding en ruimte te maken in jezelf. Het is de tool die je altijd bij je hebt om in te zetten als je behoefte hebt aan veiligheid, verbinding, ontspanning, ontlading en nog zoveel meer.

  Wat betekent ademwerk voor mij?
  De adem brengt mij in liefdevolle verbinding met mezelf. Waarbij er een lichtje wordt geschenen op alle onzichtbare, soms donkere of verborgen plekjes in mijzelf. Zodat hier licht naartoe kan gaan en het weer kan doorstromen met lucht, liefde en ruimte. Het is een magische tool waarbij ik keer op keer nieuwe kanten in mijzelf ervaar. Het helpt mij om oude onverwerkte stukken de doorvoelen zodat ze lichter worden of kunnen oplossen. Na afloop van een ademsessie voelt het alsof er een stoflaagje van me af is gehaald en ik weer helder kan voelen en denken. Mijn ogen sprankelen meer en er is meer ontspanning, liefde en vreugde voelbaar in mijzelf en in verbinding met de wereld om mij heen.

  Wat kan ik betekenen voor jou?
  Met liefde en aandacht begeleid ik jou door middel van een ademsessie om contact te maken met jezelf. Om je adem te verbinden en je lijf te voelen en alles wat zich daarbij aandient te verwelkomen. Ik bied een veilige omgeving waarin je je kan ontspannen en overgeven aan datgene wat voor jou op dat moment belangrijk is. Zodat je de ruimte in jezelf gaat innemen om zo jouw volledige potentieel te gaan ervaren en de liefde voor jezelf te laten groeien.

  Naast ademsessies geef ik ook holistische massages waarbij ik gebruik maak van Reiki, Trager, Lomi Lomi en klassieke massage technieken.

  Je bent welkom om samen met mij op reis te gaan naar binnen om je te verbinden met je mooie zelf.

  Locatie: Haarlem
  Contact: kellyderkx@hotmail.com