Ellen DekkersAmsterdam

  ELLEN DEKKERS

  De adem is mijn guru

  Mijn focus…

  Niemand is zo eerlijk en direct als mijn eigen adem. Het is ook de grote verbinder! Met één bewuste ademhaling kom ik weer in het moment. Je kan zoveel doen ( en laten) met de adem. Pure magie!

  Gelukkig zijn is JEZELF zijn. Jezelf liefdevol accepteren met alle toeters en bellen. De schaamte voorbij! Waarbij alles welkom is. Dat is wat ik iedereen gun. Ik ben totaal gegrepen door de magie van de adem. Het is bijna niet te geloven dat de adem dit teweeg kan brengen. Maar het is waar! Al vele jaren begeleid ik mensen in hun ademreis. Het is zo dankbaar ‘werk’ om ze te zien openen. Ieder mens is de liefde waard. Mijn rol is om liefdevol aanwezig te zijn in verbinding. Ik geef bedding, veiligheid en een bak vol liefde. De rest doet de adem.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  www.ademinademuit.nu

  Locatie:

  Amsterdam & Drenthe

  Contact:

  ellen.dekkers@hetnet.nl
  06-50628339

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademworkshops, ademtrajecten

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  Ik was lange tijd een ster in het onderdrukken van negatieve emoties. Rond mijn veertigste begon het aan me te knagen. Ik had en deed alles wat ik wilde, zat in de bloei van mijn wijncarrière. Dat is wat ik riep. Mijn lijf zei iets heel anders.  Daar zat spanning, een constante alertheid en druk. De adem -en de liefdevolle kundige begeleiding van Wilna Eenkhoorn- hebben me wakker gekust en naar mezelf gebracht. Terug in het lichaam.

  Door verbonden ademhalingsoefeningen kon ik beter voelen en het bracht me naar mijn binnenwereld.  Ik leerde weggedrukte emoties toe te laten. Door ze toe te laten, lossen ze op.  Zo werd mijn rugzak die ik veertig jaar bij me droeg, lichter en lichter. Het zijn niet alleen emoties, ook je verborgen schatten worden zichtbaar én je hartenwensen én idealen. Ik kan gerust zeggen dat de adem me naar mijn ware zelf heeft gebracht.

  Mijn resultaten…

  Ik ben gecertificeerd ademcoach & trainer van Transformational Breath & Bewust Verbonden Ademwerk. Daarnaast heb ik me verdiept in de kracht van het hart in combinatie met de adem. Heb de opleiding gevolgd bij Hartfocus over Hartcoherentie.  Hartcoherentie is een soort optimale staat van het lichaam. Je leert de adem te gebruiken om hartcoherentie te bereiken en zal merken dat je écht invloed kunt uitoefenen op je eigen perceptie en reactie in stressvolle situaties. Het hart heeft net zo een verbluffend kracht. Ik heb inmiddels een bak aan ervaring mogen opdoen waardoor ik nog meer veiligheid en vertrouwen bied.

  Samen herstellen we contact met jezelf, liefdevol. Uit het hoofd in het hart.

  Wat anderen ervaren…

  “Ellen noem ik wel dé adem-engel. Ze is een en al liefde! Ik voel me zo veilig en gezien door haar. Haar puurheid en levensplezier zijn aanstekelijk.”