Evren AltindisHasselt, België

  EVREN ALTINDIS

  Breath is the soul of life.

  Verbonden ademwerk heeft me met mijn ziel in verbinding gebracht en de deuren geopend naar een nieuw leven vanuit mijn authentieke zelf. Het was heel bijzonder om te ervaren dat mijn adem die al sinds mijn geboorte altijd bij mij is zo snel en krachtig mijn leven kon veranderen. Ik ging van een leven vanuit wilskracht, controle en onzekerheid over naar een leven vanuit zelfliefde, compassie en vrijheid. Het verlangen van het delen van deze krachtige ademwerk met andere mensen was zo groot dat ik het niet meer kon loslaten.

  Heb je het gevoel dat je niet je volle potentie kan uiten, je meer waard bent dan wat je nu hebt in je leven..?
  Wil je ontdekken hoe je deze verlangens kan vervullen en hoe je adem je hierbij kan helpen?
  Wat je ook nodig hebt om bij je essentie te komen hetzij op fysieke niveau (meer energie, goed voelen in je lichaam,..) hetzij mentaal/emotionele niveau (doorbreken van gedachten patronen, emoties uit het verleden loslaten), jouw adem zal het je brengen.

  Als ademcoach help ik je door een veilige bedding te creëren waarin je je kan overgeven aan je proces en de kracht van je adem. Je kan dan alles wat jou in de weg staat voor een leven vol liefde, vreugde en vrijheid, moeiteloos loslaten.

  Ik geef ook Mindfulness Based Emotional Intelligence (MBE) training binnen organisaties en help daarbij de professionals naar een bewuster leven.

  Locatie: Hasselt/België

  evren@universewithin.be