Mees StegemanAmsterdam

  MEES STEGEMAN

  Wanneer stress, angsten of onzekerheden aanwezig waren, bracht een ademsessie mij weer bij mijzelf.

  Aandachtig, down to earth, liefdevol en positief zijn eigenschappen waardoor anderen zich veilig en ontspannen bij mij voelen. Onderzoekend en open-minded, ben ik al op heel jonge leeftijd voor het eerst in aanraking gekomen met yoga en ademwerk.

  Als tiener verloor ik gevaarlijk veel gewicht. Uiteindelijk kreeg ik de diagnose Coeliakie (gluten-intolerantie). Glutenvrij eten was mijn medicijn voor herstel. Maar ondertussen had ik een eetstoornis ontwikkeld. Een enorm diep dal waarbij ik het contact met mezelf totaal verloren was. Eten was het enige waar ik controle over had.

  Geforceerd gedrag heeft mij nog lang achtervolgd. Ik was altijd erg streng voor mezelf en moest van alles van mezelf, was bang om te falen. Door de juiste coaching en het ademwerk leerde ik steeds zachter voor mezelf te zijn. Enorm fascinerend vond ik het om te merken hoe ik mij persoonlijk kon ontwikkelen door middel van ademsessies. Wanneer stress, angsten of onzekerheden aanwezig waren, bracht een ademsessie mij weer bij mijzelf. Op latere leeftijd was daar de ruimte om dat wat er aangeraakt werd ook te plaatsen en de verdieping in te duiken. Ademwerk heeft mij dat proces in bewustwording en groei geboden.

  De combinatie van coaching en ademwerk is prachtig om zo helderheid te creëren in onze gevoelswereld en wat dat ons te vertellen heeft. Het raakt je in de kern. Altijd weer is het een boost naar meer (zelf)vertrouwen, ontspanning, inspiratie en een meer liefdevolle relatie met mezelf en anderen. Stap voor stap vanuit vertrouwen écht voor mezelf leren zorgen en helder aanvoelen en aangeven wat er zich van binnen afspeelt. Altijd zullen we onszelf weer uit mogen nodigen om weer tot onze kern te komen. Weer terugkeren in verbinding met onszelf en ons gevoel, ontspannen kunnen zijn met wat is. Om vanuit zachtheid en liefde eigenaarschap te kunnen nemen over ons leven en zo meer in onze kracht komen te staan.