Martina SchneiderAmstelveen

  MARTINA SCHNEIDER

  Hoe zachter je bent voor jezelf, hoe zachter het leven is voor jou.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  www.upcoaching.nl

  Locatie:

  Amstelveen

  Contact:

  info@upcoaching.nl
  06 46756111

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademworkshops, ademretreats, ademtrajecten, ademcirkels

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  Ik heb veel therapieën gevolgd en daarmee dacht ik al heel veel van mijn oude traumas, cognitief en emotioneel, opgelost te hebben. In 2011 kwam ik in aanraking met adem toen mijn vriendin met de ademopleiding begonnen was. Toch koos ik steeds liever voor een andere therapie dan de adem, omdat ik vroeger geen fijne ervaringen heb gehad met sjamanistische adem en rebirthing breathing waar ik lichamelijke klachten van kreeg. Daardoor was ik huiverig om zelf te gaan ademen.

  Uiteindelijk heb ik in 2019 wel gedurfd om te ademen tijdens een retreat. Er toen kwam vanaf de tweede ademsessie het oude trauma toch weer uit mijn lichaam. Mijn lichaam liet me zien dat die er nog zat ondanks alles wat ik eraan had gedaan. In die week heb ik met heel veel liefde en zachtheid naar mezelf mogen kijken. Ik was verrast dat er toch nog zoveel loskwam waarvan ik dacht dat het allang opgelost was. Het was zo mooi en deed me zo goed dat ik alsnog heb besloten op de ademopleiding te volgen. Sindsdien heb ik het gevoel dat ik zelf veel zachter naar mezelf heb leren kijken, naar mijn medemens en dat ik een lievere en betere moeder ben geworden.

  Mijn resultaten…

  Ik geloof dat de magie in onszelf ligt en dat zelfliefde de sleutel is tot geluk. Zo’n 20 jaar geleden begon ik mensen te empoweren met natuurgeneeskundige therapieën, zoals Reiki en kleurenlichtpunctuur in combinatie met loopbaan- en levenscoaching. En nu ben super blij dat ik ook als trainer het ademwerk kan verspreiden en begeleiden.

  Ik organiseer workshops en trainingen met betrekking tot ademwerk, HeartMath, empowerment, zelfontwikkeling en manifestatiekracht. Mijn passie is de kracht van onze mind verder te ontdekken en te ontwikkelen. De wet van aantrekking speelt daarin een grote rol. Je bent erg welkom!

  Mijn focus…

  Ik gun iedereen de ervaring van het ademwerk, wat eigenlijk een oeroude methode is in alle culturen. Adem wordt eeuwenlang ingezet om dichterbij te komen bij de spirit en bij zichzelf. Je hebt je adem altijd bij je. Het is heel mooi om anderen te leren hoe je de adem kan gebruiken. Ben super blij dat ik nu als trainer dat kan doen.