Loes VerbaarschotDeurne

  LOES VERBAARSCHOT

  Ontdek de kracht die in je zit waarmee jij zelf iedere dag kunt kiezen voor een gezond en ontspannen leven

  Mijn focus…

  De adem is er iedere dag, we hebben amper door hoe belangrijk het is! Blijf jij in oude cirkels lopen en weet je niet meer hoe het is om écht in contact te staan met je lijf en om te genieten van iedere dag? Dan is het tijd om te ervaren wat ademwerk voor jou kan betekenen.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  loesverbaarschot.nl

  Locatie:

  Deurne

  Contact:

  loesverbaarschot@live.nl
  0621233019
  IG: @met.loes

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademworkshops, ademtrajecten

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  De adem kwam een aantal jaar geleden op mijn pad. Na een ongeluk kwam ik langdurig thuis te zitten met een hersenschudding en whiplash. Uiteindelijk hebben veel innerlijk werk en ademwerk mij geholpen om het zelfhelende vermogen van mijn lijf weer te activeren.

  Ik kwam uit de vicieuze negatieve cirkel waar ik jaren in had gezeten. Ik ontdekte hoe ik met ademwerk oude ballast en angsten helemaal kon doorvoelen, totdat de lading ervanaf was en het mij niet meer in de weg zat.

  Mijn resultaten…

  Het is mijn passie en ambitie om jou weer te laten ervaren hoe het is om daadwerkelijk in contact te staan met je lijf en om zo nog meer te genieten van een gezond en ontspannen leven.

  Daarnaast gaat ademwerk je leren hoe je iedere keer wanneer je in oude patronen schiet, zoals stress of paniek, weer terug kan keren naar een ontspannen, gezonde en helpende staat van zijn.