Ragen WesseliusWerkhoven

  RAGEN WESSELIUS

  Ademwerk brengt me iedere keer weer thuis bij mijzelf.

  Oprichtster van Diviam Ragen adempraktijk, yoga studio, een prachtige locatie voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

  Ik geef individuele ademsessies, ademcircels, workschops en de basistraining van Bewust Verbonden Ademwerk. Ik organiseer en train de Modules 1 en 2 van de opleiding tot Bewust Verbonden Ademcoach en geef yoga.

  Ooit opgeleid als Social Worker en heb vanuit daar een aantal jaren gewerkt binnen het gedwongen kader. Vanaf het moment dat ik in aanraking ben gekomen met ademwerk heeft het me geïnspireerd en niet meer losgelaten. Ademwerk brengt me iedere keer weer thuis bij mijzelf en vanuit meer zelfliefde en verbinding heb ik levensveranderende keuzes kunnen maken.

  Ik geniet van ademwerk omdat het zo integer en eerlijk laat zien waar je bent. De bewust verbonden ademmethode is heel krachtig, liefdevol en kan soms ook confronterend zijn. Het ondersteund bij het aankijken en omarmen van alles wat er in je leeft.

  Na de geboorte van mijn eerste kind heb ik me geschoold als Transformational Breath facilitator en trainer, Anusara yoga docent. Daarna heb ik meerdere lichaamsgerichte trainingen gevolgd. Nu ben ik trainer bij de BVA opleiding van Wilna Eenkhoorn.

  Ik wil graag wakker en aanwezig zijn, leven vanuit het hart, ik hou van eerlijk en open gesprekken en geniet van de natuur en alles wat leeft.