Annemieke de WinterSt Nicolaasga, Friesland

  ANNEMIEKE DE WINTER

  Ik heb een enorm vertrouwen gekregen in de helende kracht van de adem.

  Al vanaf klein meisje hield ik me bezig met het hoe en waarom van dingen op deze aarde. Mijn interesse ging vooral uit naar de natuur en de dieren. Mensen vond ik wat minder interessant. Later veranderde dit (gelukkig) toch. Vooral de vraag waarom doen ze wat ze doen en wat drijft ze? Hoe kan het dat ze ziek worden en waarom is het soms zo moeilijk om te herstellen. Ik dacht de antwoorden te vinden in gedragswetenschappen en filosofie maar daar miste is toch wel wat dingen. Het was te eenzijdig.

  Complementaire geneeskunde kwam op mijn pad. Vele cursussen, opleidingen en workshops heb ik gedaan op dit gebied. Uiteindelijk zijn we in 2006 begonnen met een eigen praktijk: Shiatsu Praktijk Balans. Ik heb de opleiding Zen Shiatsu gedaan, dit gaf al vele antwoorden op mijn vragen. De shiatsu opleiding gaf een hele mooie holistische kijk op het menselijke systeem. Daarnaast gebruik ik veel Quantum Touch, alles is trilling / energie, altijd en overal aanwezig dus waarom zou je hier geen gebruik van maken. Ook ben ik voetreflexoloog en spatadertherapeute en maak ik gebruik van onze Multiwave Oscillator en zappers.

  En toen kwam in 2018 de adem op mijn pad. Wat een verademing. Wat is het toch prachtig om iemands adem te kunnen lezen en te begeleiden naar inzicht en mogelijk heling. Ik heb een enorm vertrouwen gekregen in de helende kracht van de adem. De verbonden adem is een hele fijne toevoeging.

  De adem zet ik, naast de ademsessies die ik los doe, ook vaak in bij mijn andere therapieën. Ik leer de mensen bewust te maken van de kracht van de adem. De adem heb je altijd bij je, waarom zou je die niet beter inzetten? Goed ademen maakt je gezonder en helderder van geest, geeft inzicht en levensvreugde.

  Mijn praktijk is in St. Nicolaasga in Friesland. Kijk maar eens op onze site wat wij allemaal te bieden hebben, je bent van harte welkom.

  W: www.shiatsupraktijkbalans.nl