Vergeet even alles wat je weet over adem…

Vergeet even alles wat je weet over adem…

Hallo lief mens, 

Ik wil je een andere kant van de adem laten zien die je niet verwacht, maar die je wel gaat herkennen. Een kant die jou meeneemt naar een plek in jezelf waar jij je thuis voelt. Een kant die veel duidelijk maakt, een hoop loskrijgt, je wonden heelt, je dromen streelt en zelfliefde wakker maakt.

Zie adem niet alleen als een in-en-uit beweging om je lichaam van zuurstof te voorzien. Zie je adem als een poortwachter. Voor alles wat je meemaakt, voor elke ervaring en elke emoties, maakt je adem een beslissing over wat er gaat gebeuren in je lijf.

Ze je adem niet alleen als een op-en-neer beweging van je borstkas. Het is een golfbreker die je talenten aan stukken kan slaan als je oppervlakkig ademt. Het is een anker dat jouw energie niet naar boven kan laten komen omdat je je adem ongemerkt inhoudt. Het is een ballast die jouw angst gebruikt om jou tegen te houden van alles wat jij het liefste wilt als je niet diep kan of durft te ademen.

Maar het is ook een blikopener om al je opgekropte en
onverwerkte emoties pijnloos los te maken.

Het is ook een springplank voor het geval
als je klaar bent om een nieuw begin te maken.

Het is een wijze meester die je leert om je oude wonden
en pijn te herkennen en deze een plekje te geven.

Het is een dierbare vriend die je helpt om veiligheid
te vinden en nieuwe dingen aan te durven gaan.

Het is een kundige genezer die jouw ongemakken laat
verdwijnen zodat je jezelf terugvindt in je eigen energie.

Het is een onvermoeibare coach die het mogelijk maakt om over jouw
onzichtbare drempels te stappen en opnieuw naar je ware zelf te groeien.

Welke rol geef jij jouw adem? Je adem luistert naar je gedachten en intenties. Je adem beweegt mee met jouw voornemens. Hoe bewust en effectief je de stappen onderneemt om te groeien naar liefde in je leven hangt af van hoe goed je bent in je ademwerk. Ja, er is werk aan de winkel als je nu besluit om met je adem samen te werken. Het is ademwerken als je wilt dat je adem met je meewerkt.Waarschijnlijk kennen jullie elkaar nog niet zo intiem als je denkt. Jij en je adem. Een team die je niet eerder voor mogelijk hield. Vergeet wat je weet over adem. Ademwerken is een teamspirit met datgene wat jou drijft, wat jouw veiligheid geeft, wat jou kan bevrijden en jouw pijn kan laten verdwijnen.

Zo… ben jij klaar voor een echte ademwerk?

Ik ga je in de aankomende berichten 101 redenen geven om jouw adem opnieuw te willen ontdekken. Er zijn 101 reden waarom je adem veel meer is dan dat je voorheen dacht. Ik neem je mee naar een verrassend nieuwe kennismaking met je adem. Zo heb je nog nooit over je adem durven denken. Zo intiem, zo wijs, zo heerlijk, bevrijdend en inspirerend.

Vergeet even alles wat je weet over adem, want wat ik je ga vertellen gaat op alles waar je mee bezig bent een antwoord geven.

Het is niet wat jij kan doen voor je adem, maar wat jouw adem kan doen voor jou.