Esther de JoodeVianen

  ESTHER DE JOODE

  De liefde is oneindig en wordt steeds weer aangevuld en gevoed bij elke inademing.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  www.estherdejoode.nl
  www.ademvreugde.nl

  Locatie:

  Populierstraat 43, Vianen

  Contact:

  estherdejoode@ziggo.nl
  06 – 24 22 98 38

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademcirkels, ademretreats

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  Als kind voelde ik al heel duidelijk dat er zoveel liefde is, maar dat die vaak niet zichtbaar wordt of gevoeld kan worden.. dat het niet kan stromen. Ik zag hoe mensen om mij heen vast zaten, voelde de liefde in hen en zag dat ze het niet konden uiten/geven en hoe ze vooral zelf liefde nodig hadden.. Ik besloot als kind te gaan geven. Ik gaf alles wat ik had en deed mijn allerbeste best om mijn ouders en anderen te geven wat zij nodig hadden omdat ik hen nodig had, om veilig te zijn.

  Het was niet genoeg… ik wist toen nog niet dat zij hun hart op slot hadden gezet (om zichzelf te beschermen tegen nog meer pijn) en dat zij zélf de enige zijn die hun hart weer kunnen openen. En ik kwam achter dat het mogelijk is met ademwerk.

  Mijn focus…

  Door het bewust verbonden ademen heb ik zelf ervaren dat er genoeg liefde is voor alles en iedereen! Het is de oneindige liefde vanuit de bron van alles wat is. De bron zit in alles – in de adem, elk gras sprietje, in mijzelf en ieder ander! Ik heb het gevoeld in een ademsessie en voel het sindsdien iedere dag. Het maakt dat ik volledig vertrouw op wat is, vertrouwen vanuit de bron!

  Mijn resultaten…

  Als therapeut neem ik de cliënt bij de hand, laat hem/haar zichzelf kennen, voelen in mijn spiegel van oneindige liefde!

  Als je met mij aan de slag gaat, gaan we werken aan de basis! Een basis van vertrouwen ipv wantrouwen, een basis van veiligheid in jezelf ipv in een ander of iets anders. Jij bent helemaal welkom zoals je bent! Je weet het, je kan het en je doet het!

  Mijn werkwijze

  Ik werk als Integratief (Kinder) Psychotherapeut in mijn praktijk met kinderen, jeugdigen en volwassenen met psycho-sociaal-emotionele problemen en ben gespecialiseerd in hechting, systeem en trauma.

  Ik werk veel met het lichaam en de adem (Bewust Verbonden Ademwerk) en daarbij maak ik gebruik van Transactionele Analyse, innerlijk kind werk, opstellingen (werken met delen), EMDR, EFT, CGT (Cognitieve GedragsTherapie).