Carolien BeenhakkerBontebok, Friesland

  Carolien Beenhakker

  Na mijn eerste bewust verbonden ademsessie, dacht ik: “Dit is treffend, hier wil ik meer van!” Daar zijn we, inmiddels de opleiding aan het ‘Paradijs op Aarde’ afgerond en nog verder aan het specialiseren, zodat ik op den duur ook als trainer aan de slag kan.

  Door de jaren heen en zeker ook in mijn werk als leidinggevende bij evenementen en als chefkok beleef ik veel plezier aan het werken met mensen, de coach-opleiding die ik ooit deed heeft mijn werkwijze gevoed en tijdens de Reiki opleiding proefde ik voor het eerst aan “zijnswerk”. Toen was ik er nog niet helemaal aan toe daarmee aan de slag te gaan, totdat de adem op mijn pad kwam.

  Eerst volgde ik meerdere Wim Hof workshops en vervolgens kwam ik in aanraking met Bewust Verbonden Ademen.

  Wat heeft het mij gebracht?
  Ik ben er! Helemaal, met alles. En dat voelt als volop leven! Vol vertrouwen & nieuwsgierig kan en durf ik nu te zijn, ik heb door vanuit welke bron ik wil putten. Ik heb door vanuit welke bron ik lang gewerkt heb. Ik weet waar ik wil ontwikkelen, ik weet beter waar mijn valkuilen zijn. Het bewust verbonden ademwerk geeft mij rust, vertrouwen, plezier & volheid.

  Mijn stijl
  Vanuit mijn eigen openheid en integriteit en ook met humor creëer ik als vanzelf een veilige en gepaste bedding, die o zo fijn en belangrijk is om je helemaal aan de adem over te kunnen geven. Ik hou van zuiver, anders snap ik het niet. Ik geloof erin dat wanneer er zoveel mogelijk mensen in zuiverheid leven, de wereld voor iedereen beter, fijner en mooier wordt. De kracht van het ademwerk geef ik graag door aan een ieder die dat wil, ik geniet van het begeleiden en de verscheidenheid aan processen die ik daarbij tegenkom en natuurlijk ook het zien openen, opbloeien van de ‘ademende’ mens. De reis die mensen maken en hoe een ieder, middels het ademen, terugkeert naar haar essentie. Ik draag heel graag mijn steentje bij door middels het bewust verbonden ademwerk lichtheid en zuiverheid in één ieders leven te brengen.

  Opleiding Bewust Verbonden Ademwerk
  Ik ben ontzettend blij dat ik hier mijn opleiding heb genoten. Wilna is voor mij een wijs mens, die meer dan alleen de adem doceert. De echtheid, wijsheid en humor van Wilna is uitmuntend en maakt de opleiding voor mij af en compleet.

  This site is registered on wpml.org as a development site.