Mariët BakkerAmsterdam

  MARIËT BAKKER

  Meebewegen met en in overgave aan de adem zijn de sleutel tot inzicht en transformatie

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  Studio Lumen
  www.marietbakker.nl

  Locatie:

  Nieuwe Keizersgracht 58
  1018 DT Amsterdam

  Contact:

  marietb@xs4all.nl
  06-11360484

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademcirkels, ademworkshops, ademtrajecten, ademretreats

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  Bewust Verbonden Ademwerk kwam in 2005 in mijn leven. Na een loopbaan in de filmwereld ben ik het yogapad opgegaan. Wilna Narayana Eenkhoorn bracht me met het ademwerk in aanraking.  Ik vond het in het begin best eng om me aan de adem over te geven. Maar naar mate dat ik mij meer durfde open te stellen, ging ik het voelen: de ruimte, de liefde, de zachtheid, het vertrouwen en dat allemaal in  het onbeperkte bewustzijn waarin alles gezien wordt en waarin je niets anders hoeft dan accepteren wat zich aan je voordoet.

  Mijn focus…

  Overgave is de sleutel bij het ademwerk; dat je helemaal perfect bent zoals je bent en dat alles wat zich aan je voordoet een spiegel is. Het ademwerk maakt dat ik  van een mentaal wezen ben veranderd naar een (soms nog) mentaal, voelend en dansend wezen.

  Mijn resultaten…

  Mijn aandacht neemt je mee van denkend mens naar voelend mens. Zo proef je plezier in het leven. En we nemen alles mee, ook je seksualiteit en je relaties.

  Ik zie mezelf als een meevoelend, ervaren, vrouw van de wereld en dat deel ik graag met jou. Ik dans al een tijdje door het leven, kom je met me meedansen?

  Wat anderen ervaren…

  “Ik heb de privé sessies als zeer aangenaam en vertrouwd mogen ervaren. Alle 6 sessies hebben mij inzicht gegeven in de vragen waar ik in m’n dagelijkse leven tegenaan liep. Ik ervaarde na de sessies zowel groei als meer lucht letterlijk en figuurlijk. Mariët is een fijn, ontnuchterend en warm mens, een vrouw met humor die echt de tijd neemt om samen verder te komen.”