Floor GilbertLelystad

  FLOOR GILBERT

  De adem is er altijd en je kunt er altijd naar terugkeren.

  Je bent welkom bij…

  Praktijk:

  Ademhuis Lelystad
  www.ademhuislelystad.nl

  Locatie:

  Lelystad

  Contact:

  floor_gilbert@hotmail.com
  06-53708454

  Je kan bij mij terecht voor:

  Privé/duo ademsessies, ademworkshops, ademtrajecten

  Mijn aankomende events…

  Ik en ademwerk…

  Altijd bezig, altijd doorgaan; het ging prima zo! Of toch niet… Toen alles in en rondom mij rond mijn 38ste ineens keihard werd stilgezet doordat ik te maken kreeg met rauwe rouw waardoor ik maandenlang uitviel, bleek dat het helemaal niet zo prima ging. Dat ik het contact met mijzelf kwijt was geraakt ergens gaandeweg en dat ik dat had opgelost met hard werken en doorgaan, altijd maar doorgaan. Wat ik niet doorhad was dat altijd maar doorgaan en zorgen voor iedereen (behalve mijzelf) mijn overlevingsstrategie geworden was om niet te hoeven stil staan, niet te hoeven voelen.

  In 2021 kwam de adem op mijn pad. Wat een cadeau! Ik ben in traject gegaan en merkte al snel; hier wil ik meer van weten. Niet snel daarna ben ik de opleiding gestart bij Wilna en sindsdien een dankbaar lid van de ademcommunity.

  Sinds 2022 heb ik, naast mijn werk in de forensische psychiatrie, mijn eigen ademhuisje opgericht.

  Mijn resultaten…

  De adem, jouw unieke adempatroon vertelt je hoe je in het leven staat, nu, op dit moment.

  In een bewust verbonden ademsessie krijg je toegang tot je onderbewuste, je lijf weet het vaak eerder dan je hoofd.

  Door de techniek van bewust verbonden ademen maak / herstel je de connectie tussen hoofd en lijf. Het brengt je terug naar wie je werkelijk bent en doet je tot in je kern beseffen dat jij (en alles om jou heen) al helemaal goed is zoals het is.

  Mijn focus…

  Ademwerk heeft mij gebracht dat ik weer in contact sta met wie ik werkelijk ben en zo mijn potentieel ten volle kan benutten. En dat gun ik ieder ander!